Agenda

STIM zingt met LEF in Jorwert

poster lef

Muziektheater door Vocal Group STIM.

LEF is een ode aan het leven van alledag – Vocal Group STIM met liedjes & verhalen.

Nederlandstalige luisterliedjes en mooie anekdotes met herkenbare emoties. Van hilarisch en indrukwekkend tot en met ontroerend en melancholisch.

In LEF combineert STIM Nederlandstalige luisterliedjes van onder andere Louis Neefs, De Poema's, Ruth Jacott, Mathilde Santing, Reboelje, Maggie Mac Neal en Donald Jones met persoonlijke verhalen (in het Nederlands en het Fries). Van hilarisch en indrukwekkend tot en met ontroerend en melancholisch. Mooie anekdotes met herkenbare emoties. Voorspoed en tegenslag.


Naam Afspelen
musykynbedriuw

LEF is een ode aan het leven van alledag. Het leven met al zijn vreugde en verdriet, hoop en teleurstelling, voorspoed en tegenslag. Ogenschijnlijk kleine verhalen, die in de lawine van het wereldnieuws vaak ondersneeuwen. Verhalen die iets zeggen over wie we zijn. Die herkenbaar zijn en juist daarom troost bieden, een glimlach opwekken of je helpen om te relativeren. De verhalen worden afgewisseld met meerstemmige arrangementen van mooie liedjes. Sommige met instrumentale begeleiding van piano, contrabas en accordeon. Ook zijn er hertalingen van liedjes van Randy Newman en Sting.
Close harmony en a capella
Het verhaal van STIM begint in 2006. In dat jaar vindt een aantal ervaren zangers en zangeressen elkaar in de close harmony en a capella. Met vocale, meerstemmige arrangementen van bekende en minder bekende liedjes heeft de groep inmiddels een goede reputatie opgebouwd in het Friese vocale podiumcircuit. In 2015 bracht STIM de eerste muzikale theatervoorstelling op de planken: ‘It lûd fan de wjukslach’, geschreven door Tryater-acteur/regisseur Theo Smedes. Daarna volgde de voorstelling Anders.

Redbadtsjerke
Sluytermanwei 4
9023 AB Jorwert
(midden in Jorwert)
058 2519992
www.kerk.jorwert.nl

Toegangsprijs € 10,00 (excl. consumptie) te betalen bij de ingang van de kerk 

Kom op tijd want vol is vol!

klik

 

Stim zingt met Lef in Jorwert
What’s in a name? In ons geval een heleboel, meneer Shakespeare,want bij ons draait het allemaal om dat ene instrument!
©2020 Vocal Group Stim