Wat een sfeer, wat een avond... Jubileumconcert in Lichtaard

IMG 9488s

Zaterdag 18 juni. In het fraaie kerkje van Lichtaard, waar we ooit als vocalgroup aan ons muzikale avontuur zijn begonnen, werd een prachtig feestje gevierd: 10 jaar Stim! De passie van 12 mensen, die allemaal zo hun eigen eigenaardigheden hebben en die qua karakter nogal van elkaar verschillen, maar die elkaar vinden in de gezamenlijke liefde voor muziek en zang.

In een nokvolle kerk met veel bekende gezichten (oud-Stimmers, trouwe volgers waaronder vrienden, familie) en nieuwe gezichten, werd een gevarieerd jubileumconcert verzorgd. Op het muzikale menu een mix van liedjes uit de achterliggende tien jaar, waaronder I would Stay, And so it Goes, Moon over Bourbon Street (met een weergaloze solo van Dolf, 'Sting eat your heart out!'), Feelin' Groovy en You Can Close Your Eyes. En… nieuwe werk zoals het buitengewoon realistische Nog één glas wodka en de prachtcompositie Halah van jazzmuzikant Avishai Cohen.

Op de piano werden we begeleid door toetsentovenaar Wiebe Kaspers. Dank je Wiebe, het was top!

En dan was er natuurlijk de man die als enige met de rug naar het publiek mag staan: dirigent Titus Steegstra. Bevlogen, inspirerend en dynamisch. Ook jij bedankt Titus! Drankjes en hapjes na afloop. Herinneringen. Vooruitblikken.

Bijvoorbeeld op de komende concerten en op het nieuwe programma, dat we in de eerste helft van 2017 op de planken willen zetten. Op naar het volgende jubileum!