Een beetje Stim in De Tocht: onze Titus bast in het musicalorkest!

Titustocht

We zijn reuzetrots op onze dirigent Titus Steegstra. In het orkest van de musical De Tocht neemt hij de baspartijen voor zijn rekening. In De Tocht komt de Elfstedenmagie tot leven. Dat gebeurt met de nieuwste theatertechnieken, speciale effecten  en een 360° ijsvloer. Gaat dat zien!

Try-out Grienmank

Alle Stim-leden hadden familie en vrienden uitgenodigd om op 14 mei jl. aanwezig te zijn in de kerk van Brangtum. 

Hier werd de Try-Out gehouden van het nieuwe programma Grienmank. De kerk was goed gevuld, en het programma werd heel positief ontvangen!

De komende tijd gaan we het programma nog iets aanpassen en verfijnen, zodat we na de zomervakantie écht op pad kunnen met dit, wat ons betreft, weer prachtige programma!

Wilt u ons boeken? Dat kan!  Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden! Gebruik hiervoor de contactgevens elders op deze website.

Stim komt met een nieuw programma!

Ons nieuwe programma heet GRIENMANK: een inspirerende mengelmoes van filmpjes en liedjes!

2023 groepsfotostim1

Na muziektheater in It Lud fan e Wjukslach), liedjes en gedichten in Anders en liedjes en verhalen in LEF, komen we nu met een programma

waarin liedjes en YouTube filmpjes centraal staan. GRIENMANK is de titel. Fries voor Mengelmoes.

En dat is precies wat het is: een mengelmoes van mooie, indrukwekkende, grappige en ontroerende filmpjes en liedjes. Een inspirerende collage, die een glimlach op je gezicht tovert, die je aan het denken zet, die herinneringen wakker maakt.    

Net als het vorige programma - met onze eigen verhalen - is ook GRIENMANK een heel persoonlijke voorstelling. We hebben allemaal een YouTube filmpje uitgekozen dat we graag met jullie willen delen. Elke STIMMER heeft er een toepasselijk liedje bij gezocht.

Na de zomervakantie, vanaf september 2023, gaan we los met Grienmank! We houden je op de hoogte.

Wil je ons boeken? Leuk! Gebruik hiervoor ons contactadres of het telefoonnummer op deze website.